Solar : Weather

Solar : Weather 1.4

Stijlvolle en minimalistische weer-app voor iOS

Met Solar bekijk je de weersverwachting op een gestroomlijnde en nieuwe manier.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Mooi design
  • Intuïtieve interface
  • Geen reclame

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Met Solar bekijk je de weersverwachting op een gestroomlijnde en nieuwe manier.

Mooi design

Solar : Weather is ontworpen voor designliefhebbers. Geen flitsende graphics of batterij-vretende animaties. Slechts mooie kleuren en af en toe wat geanimeerde regen of sneeuw. Als de dag vordert, verandert ook het kleurenschema. Bovenin beeld wordt de schaduw van de lucht gereflecteerd terwijl onderin de kleuren boven de horizon zichtbaar zijn. Voor een weer-app is Solar : Weather ontzettend stijlvol, maar ook subtiel.

De meest indrukwekkende functie van Solar : Weather is de 24-uursvoorspelling. Scroll je omhoog, dan zie je per minuut hoe het weer verandert. Ook verandert de kleur van licht naar donker.

Je kunt de weersverwachting ook delen via WhatsApp, Facebook en Twitter.

Hoe gebruik je Solar : Weather?

Solar : Weather is eenvoudig te gebruiken, maar aanvankelijk kan het wat lastig te zijn om alle mogelijkheden uit te vogelen. De app gebruikt je GPS-date om je het lokale weer te laten zien. Andere steden toevoegen is simpel: veeg naar rechts en voer de naam van de stad in.

Om de voorspelling voor drie dagen te zien, veeg naar beneden. Door omhoog te vegen zie je de 24-uursvoorspelling. Twee keer tikken en je bent weer op het startscherm waar ook al je bewaarde steden staan.

Conclusie

Wie had verwacht dat een weer-app één van de meest stijlvolle en elegante apps op de markt kon zijn? Naast al die schoonheid is Solar : Weather ook nog eens een uitstekende app dat de weersverwachting op een creatieve manier laat zien.

Meeste downloads Weer voor iphone

Meer
Solar : Weather

Download

Solar : Weather 1.4

Beoordelingen about Solar : Weather